Vinduespudsning

Din lokale vinduespudser i Aalborg

Der er gode grunde til at hive fat i din lokale vinduespudser i Aalborg, Nørresundby og omegn, når det er tid til, at der igen skal være frit udsyn til omgivelserne. Vi hjælper dig med vinduesvask, hvad end du kontakter os som privat eller erhvervskunde, ligesom at vi også kan klare opgaven med vask og algebehandling af fliser, algebehandling af tag, eller vask af solceller, så det ikke kun kommer til at stå smukt og imødekommende, men også forebygger unødvendige skader samt fungerer optimalt.

Giv et godt førstehåndsindtryk 

Som virksomhed eller erhverv, for den sags skyld også på hjemmefronten, giver det god mening at investere i dine omgivelser. Førstehåndsindtrykket har en stor betydning for de kunder, der måtte komme forbi og indikerer, at der er overskud og styr på selv de mindste detaljer. Der er med garanti mange andre opgaver, der står højere på to do listen end at vaske vinduerne og rengøre fliserne udenfor, men heldigvis kan vi hjælpe dig i mål helt uden, at du selv skal røre en finger. Med en fast aftale er du altid sikker på, at der er rent og imødekommende på de udendørsarealer, der omgiver virksomheden eller hjemmet.

Sådan arbejder vi

Kontakt os allerede i dag 

Hvis du er interesseret i en fast aftale med vinduesvask i Aalborg og omegn, eller du har brug for hjælp til algebehandling af dine udendørs arealer, så kontakt os allerede i dag. Vi sætter en ære i god kundeservice og en god dialog om dine ønsker og behov. Du kan være helt sikker på, at vi kommer med en konkurrencedygtig pris på de opgaver, du ønsker udført samtidig med, at vi arbejder professionelt og effektivt således, at du står tilbage med et resultat, der lever op til dine forventninger.

Ofte stillede spørgsmål

Vores priser afhænger af antallet af vinduer, størrelsen på vinduerne, og vanskeligheden ved at nå dem. Vi kan give dig en prisestimat, når vi har besigtiget stedet.

Vi vil rengøre dine vinduer manuelt ved hjælp af sæbe, vand og en skraber for at fjerne snavs og pletter. Vi bruger professionelle rengøringsmidler og udstyr, der er skånsomme for dine vinduer og ejendom. Vi kan også bruge miljøvenlige produkter efter behov.

Ja, vi har erfaring med at rengøre vinduer på forskellige typer bygninger, uanset størrelse og form. Vi kan også rengøre vinduer på høje bygninger ved hjælp af specialudstyr og sikkerhedsforanstaltninger.

Vi vil arbejde med dig for at finde et tidspunkt, der passer bedst til dig. Vi kan også planlægge en fast tid, hvis det er ønsket.

Ja, vi har de nødvendige forsikringer og licenser for at udføre vinduespudsning på en sikker og effektiv måde. Vi kan også give dig kopier af vores forsikrings- og licensdokumenter, hvis det er ønsket.

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at undgå skader på dine vinduer og ejendom. Vi bruger skånsomme teknikker og har forsikring, der dækker eventuelle skader, der måtte opstå under arbejdet. Vi vil også undersøge dine vinduer og ejendom for eventuelle skader, før vi starter arbejdet, og vi vil rapportere eventuelle problemer til dig.

Tilbudsformular